DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİSİ KARATEDE DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜ OLDU!

Endonezya'nın Cakarta kentinde düzenlenen 9. Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda Lüleburgaz Kampüsü öğrencilerimizden Duygu Yemenici Dünya 3.’sü oldu.

ETİKETLER : Spor , başarı , karate , şampiyona , duygu yemenici , milli sporcu , bronz madalya , buz arena , Lüleburgaz kampüsü

Buz Arena’da yapılan şampiyonanın ilk gün akşam seansında ümit bayanlar kumite 47kg, 54kg ve +54 elemeleri yapıldı. Bu kategoride ülkemizi temsil eden sporcularımızdan 47 kiloda Duygu Yemenici, bronz madalyayı boynuna astı.

İlk turda Endonezyalı Surani Maslikhah’ı 5-0, ikinci turda Bosna Hersekli Lejla Ahmetovic’i 4-0 yenen milli sporcumuz, çeyrek finalde İskoçyalı Amiee Pollard’ı 3-1 yendi. Yarı finalde Mısırlı Salma Elshafi’ye 1-0 kaybeden Duygu, üçüncülük mücadelesi verdi. Rus Kristina Kozerenko’yu da 4-0 yenen milli sporcumuz, Dünya 3.'sü olarak kariyerinin en iyi başarısını yakaladı. Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.