DOĞA OKULLARI ÖĞRETMENLERİ TABLETLİ EĞİTİM ORYANTASYONUNU UZMANLARDAN ALIYOR!

Doğa Okulları, Bilim kampüsü öğretmenleri 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı tabletli eğitim oryantasyonunu uzmanlarından uygulayarak alıyor.

ETİKETLER : apple tea eğitimi , doğa okulları oryantasyon , eğitim teknolojileri

“Eğitimde tablet kullanımı ile ilgili strateji ve yöntemlerinin” anlatıldığı  tabletli eğitim oryantasyonları, kampüslerde birebir ve uygulamalı olarak yapılan tabletli eğitimlerin yanı sıra  uzmanlar tarafından verilen seminerler ile devam etti. Alanında uzman eğitmenler tarafından “teaching with technology” modelleri Doğa Öğretmenleri ile paylaşılarak tableti sınıflarında interaktif olarak nasıl paylaşabilecekleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

3 gün süren oryantasyonlar sonrası öğretmenlerimiz tabletli eğitimin 21. Yüzyıl’da teknoloji kullanımı konusunda daha fazla bilgi sahibi oldu.