DOĞA OKULLARI "OKUMAYA ENGEL YOK" SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ

Onların okumak için kulaklığa ihtiyacı var. Görme engellilerin en temel eksikleri olan baston ve kulaklık ihtiyaçlarını karşılamak için el ele veriyoruz.

ETİKETLER : okumaya engel yok , sosyal sorumluluk , eğitimsizsiniz , proje , Altı Nokta , Dünya Engelliler Günü

Doğa Koleji Türkçe Bölümünün “Okumaya Engel Yok” adlı sosyal sorumluluk projesi başladı. Her yıl farklı sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerini duyarlı bireyler olarak yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, bu sosyal sorumluluk projesiyle görme engellilere el uzatıyor. Altı Nokta Görme Engelliler Derneği İstanbul Şubesi ile ortak yürütülecek bu projede görme engelliler için bağış toplanacak. Bağışlar, ortaokul öğrenci meclislerinin okullardaki çalışmaları ile toplanırken Türkçe öğretmenlerinin desteğiyle hazırlanan “Eğitimsizsiniz” adlı tiyatro gösterisinin bilet satışlarından elde edilen gelir de bu bağışlara eklenecek. Bazı okullarımızda ise kermes ve şiir dinletileri düzenlenecek. Dünya Engelliler Günü olan 3 Aralık’ta tüm bağışlar Altı Nokta Derneği İstanbul Şubesine Doğa Koleji tarafından aktarılacak. Sadece İstanbul’da otuz beş kampüsü olan Doğa Koleji, bu projeyi İstanbul dışındaki okullarında da benzer etkinliklerle yürütecek. Altı Nokta Derneği İstanbul Şubesi ve Doğa Okulu 3 Aralık’ta düzenleyeceği basın toplantısında Doğa Koleji öğrencilerinin bağış miktarını, görme engelliler için alınacak baston ve kulaklık sayısını açıklayacak. Bu projeye katılmak isteyen herkesi aşağıdaki hesap numarasına katkıda bulunmaya davet ediyoruz.

BANKA: GARANTİ BANKASI-Şirinevler Şubesi

HESAP NO: 187-6296072 ŞİRİNEVLER/ TR53 0006 2000 1870 0006 2960 72

HESAP ADI: ASİST ÖĞRETİM KURUMLARI A.Ş

Duyarlılığınız için çok teşekkür ederiz...