DOĞA OKULLARI ORKESTRA FESTİVALİ DÜZENLİYOR!

Doğa Okulu Müzik Bölümü Orkestra Festivali ile 2 Haziran 2014 Pazartesi günü Kurtköy Doğa'da olacak.

ETİKETLER : müzik , etkinlik , orkestra , festival , Doğa Okulu Müzik Bölümü

Müzik çalışmalarının öğrencilerimize kattığı değerleri isterseniz bir kez daha yineleyelim. "Müzik öğrenimi ekip çalışması becerilerini ve disiplini de geliştirir. Bir orkestranın doğru sesleri verebilmesi için tüm oyuncuların tek bir hedef doğrultusunda uyum içinde çalışması gerekir ve bu da müzik öğrenimi konusunda kararlılık, provalara katılma ve egzersiz yapmayı gerekli kılar. Müzik öğrenmek iş yaşamında gerekli vasıfların geliştirilmesini de sağlar. Gözlem yerine "yapmaya" odaklandığından çocuklara dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar "nasıl yapmaları gerektiğini" öğretir. Esnek ve zengin bir kafa yapısına sahip, çok yönlü kişiler işverenler tarafından da tercih edilir. Müzik korkuları yenmeyi ve risk almayı da öğretir. Belli ölçüde kaygı iyi ve hayatta sık sık yaşanan bir şeydir. Bunla erken yaşlardan itibaren ve sık sık baş etmeyi öğrenmek ilerleyen yıllarda daha az sorun yaşanmasını sağlar. Risk alabilmek çocuğun potansiyelini tam olarak geliştirmesi için şart olan bir özelliktir.

Gelecekte gülen yüzümüz olacak öğrencilerimizle şimdiden gururluyuz.

Tarih: 2 Haziran 2014 Pazartesi
Saat: 10:00
Yer: Kurtköy Doğa Koleji

Doğa Okulu ORKESTRA FESTİVALİ DÜZENLİYOR!