DOĞA OKULLARI ORTAK SINAVLARDA YİNE ZİRVEDE!

Doğa Koleji, eğitimin doğasında olan değişim ve gelişime paralel olarak kendini en hızlı şekilde yenileyen okul. OKS ve SBS’de gerek okul ortalaması ve gerekse bireysel başarılarıyla zirvede olan Doğa Okulu öğrencileri, bu yıl ilk kez uygulanan ortak sınavlarda da büyük bir başarı elde etti.

ETİKETLER : Doğa Okulu ortak sınav başarısı , ortak sınav , ortak sınav başarısı , başarı
Doğa Okulu Ortaokul kademesinde uygulanan SOES Eğitim Modeli ile öğrencilerimiz, sınav sistemi ne olursa olsun başarıdan başarıya koşuyor. Bu sene ilk olarak uygulanan ortak sınavlarda öğrencilerimiz Doğa Koleji'nin uzman öğretmen kadrosu tarafından hazırlanan soruların benzer ve aynı olanlarıyla karşılaştı. Sınavdan çıkan öğrencilerimizin ortak görüşü; "Sanki deneme sınavlarımızdaki, yaprak testlerimizdeki ve ödev kitaplarımızdaki soruları çözdük." oldu.

Sürecin Değerlendirilmesini Önemsiyoruz!

Öğrencilerimizin başarısının anlık performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayılarak değerlendirilmesini değerli buluyoruz. Eğitimin doğasında olan değişim ve gelişim bizim Doğa'mızda da var! Yeni sisteme uygun olarak tüm hazırlıklarını  tamamladık ve öğrencilerimizin hem kaliteli eğitim alabilmesi ve hem de yeni sistemde başarılı olması için çalışıyoruz.

Eğitim Koçlarımız Başarı İçin Var!

Eğitim koçluğu sistemimizle öğrenci, öğretmen, aile ve okul arasındaki ilişki güçlendiriyoruz. Dolayısıyla sistem ne olursa olsun başarı kaçınılmaz oluyor. Çünkü her sınav eğitim koçlarımız tarafından analiz ediliyor ve her öğrencinin bireysel gelişimlerini takip ediyoruz.
  ORTAK SINAVLAR
Matematik Türkçe Fen ve Teknoloji TC. İnkılap Tarihi Ve Atatürkçülük İngilizce Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
Öğrenci Sayısı 537 338 513 464 436 327 571 409 861 389 161 305