DOĞA OKULLARI ORTAOKUL ÖĞRENCİ MECLİSLERİ YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI ONLINE DERGİ HALİNE GETİRDİLER

Doğa Okulları Ortaokul Öğrenci Meclisleri eğitim-öğretim yılını birbirinden başarılı projeleri hayata geçirerek tamamladılar.

ETİKETLER : ortaokul , öğrenci meclisleri , online , dergi , proje , sosyal sorumluluk , başarı

Öğrenci Meclisleri birinci dönem çok çalıştılar ve sosyal sorumluluk projeleri ile büyüklerin performansını yakaladılar, etkinlikleri ile organizasyon becerilerini ispatladılar. En önemlisi de hedef için takım çalışmasının en güzel örneklerini verdiler. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve onlarla gurur duyuyoruz.

Doğa Okulları Ortaokul Öğrenci Meclisleri'nin hazırladığı dergiyi görmek için tıklayınız.