DOĞA OKULLARI ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ Pİ TİŞÖRTLERİNİ VE Pİ AYAKKABILARINI DOGO STORE’DA TASARLADI…

14 Mart Dünya Matematik Pi Günü kutlamaları kapsamında Dogo Store işbirliğiyle Topkapı Doğa Okulu öğrencileri, yaratıcılıklarını ön plana çıkardıkları bir projeye imza attı.

ETİKETLER : Pi Günü , matematik , ortaokul , pi tişörtleri , pi ayakkabıları , dogo store

Bu çalışma kapsamında Taksim Tünel Dogo Store mağazasında Pi Günü workshop’u gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz kendi hayal dünyalarındaki Pi’yi resmederek harika ayakkabılar ve tişörtler tasarladılar. Tasarımlarını kalıplara aktardıktan sonra üretim sürecinin nasıl işlediğini öğrendiler. Tasarımları, Dogo Store tarafından üretime geçilen öğrenciler, 10 günlük sürecin sonunda kampüslerine adlarına postalanan Pi ayakkabısı ve Pi tişörtlerine kavuştular.

Öğrencilerimizin tasarımlarını ürün haline getiren ve bizlere ev sahipliği yapan Dogo Store’a çok teşekkür ederiz.