DOĞA OKULLARI & ÖZDİLEKPARK İSTANBUL İLE HAYATA SEVGİ KAT!

Dost elinizi bir patiye uzatmak ister misiniz? Sizi bu neşeli, eğlenceli ve mutlu kalplerin buluştuğu etkinliğe davet ediyoruz. 16-29 Ağustos tarihleri arasında ÖzdilekPark İstanbul Alışveriş Merkezi'ne gelin, sokak hayvanlarına destek olmanın mutluluğunu yaşayın.

ETİKETLER : sokak hayvanları , sosyal sorumluluk , mama yardımı , özdilek park , doğa okulları sosyal sorumluluk , National Geographic Kids

15 gün sürecek organizasyonda; çocuklar için Doğa Okulları ile neşeli hayvanlar kukla tiyatrosu, kedi-köpek kukla yapımı, ormandaki dostlarımız boyama atölyesi; National Geographic Kids yavru hayvanlar sergisi, yaramaz kediler ve köpekler fotoğraf yarışması panosu, Radyo Slow Time müzik area gibi birçok ilgi çekici etkinlik yer alacaktır.

Her Yarışmacı Bir kilo Mama Demek…

Etkinliğin en önemli amacı sokak hayvanlarına destek olmak için düzenlenecek Neşeli Patiler Fotoğraf yarışmasıdır. Hayvan severler, kedi veya köpeklerinin yaramazlık yaparken, eğlenirken veya en mutlu oldukları anların fotoğraflarını çekerek neselipatiler@yahoo.com adresine mail atarak yarışmacı olabilecekler. Sıkı durun yarışmanın en büyük sürprizi ise katılan her yarışmacı için Spectrum mama Haysev Fethiye hayvan barınağına bir kilo mama bağışlayacak, ne kadar çok yarışmacı o kadar çok mama demek. Yarışmada dereceye girecek en başarılı ilk üç kedi fotoğrafı Spectrum Mama, TipTop Pet Hotel, NG Kids’den sürpriz hediyeler kazanacak.

Çocuklarınızı eğlenceli aktivitelerle hayvan sevgisini aşılamak, eğlenceli yarışmacı fotoğraflarını ve NG Kids yavru hayvanlar sergisini görmek, Radyo Slow Time ile Chillout müziğin rahatlatıcı ritmine kendinizi bırakmak için sizi 16-29 Ağustos tarihleri arasında ÖzdilekPark İstanbul Alışveriş Merkezi'ne bekliyoruz.