DOĞA OKULLARI RİTİM FESTİVALİ BAŞLIYOR!

8 Mayıs'da Beykoz Doğa'da "İklim Değişikliği" için vuruyoruz!

ETİKETLER : Doğa Okulu Ritim Festivali , ritim , müzik , Doğa Okulu sosyal sorumluluk projeleri , iklim değişikliği , Beykoz Doğa Okulu

Ritim eğitiminin amacı; sayısal zekayı geliştirme, analitik düşünme, problem çözebilme gibi becerilerin gelişmesini sağlamaktır. Çocukların müziğe karşı ilgileri, sosyalleşmeleri için gereklidir. Ritim eğitiminin çocuklar üzerinde zamanlama duygusu, konsantrasyon süresinin artması, hafızanın gelişmesi, duyulan ritmin ya da müziğin beyin, kulak ve ellerle koordinasyonunun sağlanması, dinlemeyi öğrenme, grup çalışmasını öğrenme gibi çok önemli etkileri vardır. Uygulanan eğitimin meyvelerini; öğencilerimizin ritim festivalinde aktif olarak rol alması ile topluyoruz.

Doğa Okulu Ritim Festivali, bu kez sosyal sorumluluk bilinci ile küresel iklim değişikliğine dikkatleri çekmek için gerçekleşiyor. Bu anlamlı ve bir o kadar da eğlenceli buluşmaya davetlisiniz...

Tarih: 8 Mayıs 2014

Saat: 10:00