DOĞA OKULLARI SATRANÇ BAŞARILARI BİRİNCİLİKLERLE TAÇLANMAYA DEVAM EDİYOR!

2016 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Şampiyonasında 2 tane İstanbul şampiyonluğunu Doğa Okulları öğrencileri aldı.

ETİKETLER : satranç eğitimi , ilkokulda satranç , okullarda satranç turnuvası , satranç müfredatı , istanbul satranç turnuvası

Doğa öğrencileri satrançta başarıdan başarıya koşuyor. 2016 İstanbul Küçükler İl Birinciliği Finali, 18 Aralık 2016 tarihinde son tur maçları ve ardından yapılan ödül töreniyle sona erdi. 450 finalist sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne olan İstanbul Final Turnuvası'nda dereceye giren sporcular kupa ve madalyaları verildi. Öğrencilerimiz CM Taha Özkan 10 yaş genel kategorisinde, Arda Altun ise 12 yaş genel kategorisinde İstanbul şampiyonluğunu elde ettiler.

7 yaş kategorisinde Elif Çifçioğlu ve 12 yaş kategorisinde Ahmet Alp Düşmez üçüncü olurken, 8 yaş kategorisinde Hasan Utku Alakel, 10 yaş kategorisinde Rüzgar Bulut Aksöz dördüncülüğü elde ettiler.

Turnuvayı tamamlayan sporcularımız 21-27 Ocak 2017 tarihlerinde düzenlenecek 2016-2017 Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası`na katılım hakkı kazandı. Kendilerine şampiyonada başarılar dileriz.