DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ CEO'LARI TERLETTİ

CEO Club toplantısına “Geleceğin Girişimcileri” damgasını vurdu

ETİKETLER : t-MBA , Geleceğin Girişimcileri , Doğa Okulu Anadolu Liseleri
Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Vodafone Türkiye ana sponsorluğu ve Doğa Okulu işbirliğiyle düzenlenen ve iş dünyasının zirvesini biraraya getiren CEO Club organizasyonuna Doğa Okulu öğrencileri damgasını vurdu. Doğa Koleji’ne özgü bir eğitim modeli olan t-MBA onursal meclis başkanlarının katıldığı toplantıda, lise öğrencilerinin zorlu soruları, CEO’ları terletti.Doğa Koleji’nin geliştirdiği ve dünyada ilk kez lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak, sadece Doğa Okulu Anadolu Liseleri’nde uygulanan ve Uluslararası Akreditasyon Merkezi EdExcel tarafından onaylanan bir eğitim modeli olan t-MBA, geleceğin girişimcileri ile CEO’ları bir kez daha bir araya getirdi.Conrad Otel’de Koç, Doğuş, Doğan, Borusan, Sabancı Holding gibi Türk iş dünyasının önemli iş adamlarının ağırlandığı toplantıda Doğa Koleji t-MBA onursal meclis başkanları da yer aldı.

Geleceğin CEO’ları selefleriyle 2014’ü konuştu

CEO Club Başkanı Akın Öngör moderatörlüğünde, “CEO’nun 2014 Ajandası” temasıyla “Sürdürülebilirlik” kavramına vurgu yapılan toplantıda Doğa Koleji öğrencileri; Borusan Holding CEO’su Agah Uğur, Doğan Holding CEO’su Yahya Üzdiyen, Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan, Koç Holding CEO’su Turgay Durak ve Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul gibi iş dünyasının önemli aktörleriyle bir araya gelerek tanışma fırsatı buldu. Doğa Koleji öğrencileri soru ve yorumlarıyla CE O ları hem şaşırttı hem terletti.

“Bugünün onursal meclis baskanı, yarının CEO’su” olarak soru sordu

Toplantıda söz alan Doğa Koleji Onursal Meclis Başkanı Su Meyra Şahin “Bugünün Onursal Meclis Başkanı, yarının CEO’su olarak Borusan CEO’su Agah Uğur’a sorumu yöneltiyorum” diyerek; “Yeni bir anlayış oluşması gerektiğini fakat topluma yayılma konusunda toplumun negatif oldugunu ilettiniz. Bu kısa bir sürede olmayacak tabiki, sizlerin bu süreyi kısaltmaya ve topluma yeni anlayışı enjekte etmeye yönelik bir calışmanız var mı?” diye sordu. İş adamları, öğrencilerin sorularını hayranlıkla karşıladı.

t-MBA geleceğin liderlerini yetiştiriyor

Lise düzeyine indirgenmiş MBA modeli olan t-MBA, öğrencileri, akademik, sosyal, sanat ve spor dışında iş dünyasına da hazırlıyor. Sene sonunda ders, tez ve stajlarında başarı göstere gençler uluslararası akreditasyonlu bir diploma almaya hak kazanıyorlar. Her yıl Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde öğrenci meclisleri tarafından iş dünyasının önemli isimlerin katılımıyla t-MBA Zirvesi gerçekleşiyor.