DOĞA OKULLARI t-MBA ÖĞRENCİLERİ MELTEM CUMBUL İLE BİR ARAYA GELDİ!

Doğa Okulu öğrencileri t-MBA söyleşilerinde ekranların başarılı ismi, ünlü oyuncu Meltem Cumbul’u ağırladı. Öğrencilerle samimi bir diyalog gerçekleştiren Cumbul, kariyerinde yakaladığı başarının sırlarını anlattı.

ETİKETLER : meltem cumbul , t-MBA , söyleşi , konservatuar , şarkı , ziyaret , diyalog

Sadece Doğa Koleji Anadolu Liselerinde uygulanan işletme yüksek lisansı eğitiminin liselere indirgenmiş eğitim modeli olan t-MBA kapsamında öğrenciler, alanında uzmanlaşmış isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Klasik eğitim anlayışının dışında sanat, spor ve kültürle iç içe sentezlenen öğretim anlayışıyla da dikkat çeken Doğa Koleji’nde bir gelenek haline gelen t-MBA söyleşilerinin Ekim ayı konuğu ekranların başarılı ismi Meltem Cumbul oldu. Lise yıllarında hiç ders çalışmadığını da itiraf eden Meltem Cumbul, keyifli sohbetin sonunda çocukları kırmayıp şarkı da söyledi.

Kopya çektim, idolüm olmadı

Konuşmasına daha çocukken yapmış olduğu taklit ve dans gösterilerini anlatarak başlayan Meltem Cumbul, konservatuara gitmek istediği için derslerine hiç çalışmadığını hatta kopya çektiğini de itiraf etti. Kariyerinde başarı yakalamak için asla pes etmediğini ve kendini sürekli geliştirdiğinin altını çizen Cumbul, gençlere mutlaka hayallerinin peşinden gitmesini söyledi. Özellikle yurt dışı planlarının asla ertelenmemesi gerektiğini belirten Cumbul, her zaman kendi ayakları üstünde durduğunu, mesleki anlamda kimseyi idol olarak görmediğini de belirtti.