DOĞA OKULLARI t-MBA ZİRVESİ 8 YAŞINDA!

Bu yıl 8.'si düzenlenecek olan dünyanın en büyük amfi dersi t-MBA Zirvesi, geleceğin girişimcileri ile dünya liderlerini Lütfi Kırdar'da bir araya getiriyor.

ETİKETLER : t-MBA Zirvesi , Lütfi Kırdar , faruk eczacıbaşı , demet sabancı , michael Ross , leyla alaton , ece pirim , defne sarısoy , gökay kalaycıoğlu , oylum talu , vatan şaşmaz

Doğa Okulu Liseleri’nde başarıyla uygulanan MBA eğitimi t-MBA (MBA for teenagers) öğrencilerinin düzenlediği t-MBA Zirvesi bu yıl 8 yaşında...Her sene Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde dünyanın en büyük amfi dersi olarak tanımlanan, iş ve sanat dünyasından önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşen t-MBA Zirvesi'nin bu yılki teması “Esnek Liderlik”...

Açılış konuşmasını Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı'nın yapacağı 8. t-MBA Zirvesi'nde, Alarko Holding Yönetim Kurulu üyesi Leyla Alaton, Britannica Başkan Yardımcısı ve Eğitim Müdürü Michael Ross, Demsa A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Demet Sabancı ve iş dünyasından birçok önemli isim katılacak. Geçen senelerden farklı olarak söyleşi ve röportaj konseptinde gerçekleşecek olan Zirve programının sunuculuğunu Vatan Şaşmaz ve öğrencimiz Su Meyra Şahin yapacak. Konsepti gereği konuklarımızın yanı sıra Türkiye'nin önde gelen spiker ve sunucuları da Zirve'deki yerini alacak. Zirve'de Faruk Eczacıbaşı söyleşisini Defne Sarısoy, Leyla Alaton söyleşisini Gökay Kalaycıoğlu, Michael Ross söyleşisini Oylum Talu ve Demet Sabancı söyleşisini ise Ece Pirim gerçekleştirecek.

Tarih: 15 Nisan 2015
Yer: Lütfi Kırdar Kongre Merkezi
Saat: 10:00-13:00

t-MBA ile Geleceğin Girişimcilerini Yetiştiriyoruz

Lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak, sadece Doğa Okulu Anadolu Liseleri’nde uygulanan ve Uluslararası bİr eğitim kurumu olan Pearson tarafından onaylanan t-MBA, aynı zamanda Türkiye’de uluslararası akreditasyona sahip tek k-12 eğitim modeli.

t-MBA Zirve Haftası

Zirve coşkusu Lütfi Kırdar'la sınırlı kalmıyor. 06 -17 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘t-MBA Zirve Haftası’ Türkiye’nin ve dünyanın en büyük markaları, dünyaca tanınmış liderler, yurtdışından üniversiteler, Sivil Toplum Kuruluşları ve şirketlerin katılımıyla tam bir şenliğe dönüşüyor. Türkiye'nin dört bir yanındaki tüm Doğa Anadolu Liseleri öğrencileri, Zirve Haftası kapsamında pek çok projeyi hayata geçirecek.

Zirve haftası, yurtdışından gelen ve merkezi Londra’da bulunan Global Youth Network (GYN) Organizasyonu üyelerinin, t-MBA Project World 2014-2015’i kazanan öğrencilerin katılacağı t-MBA Community Day ile başlayacak. Öğrenciler tarafından hazırlanan sosyal girişimcilik projeleri, profesyonel jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ödüllendirilecek. Bu organizasyon için Rusya, Almanya, Hollanda, Finlandiya, İngiltere, Lübnan ve Dubai’deki okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler, t-MBA öğretmenleri ve öğrenci meclisleri tarafından çeşitli t-MBA eğitimleri alacaklar. t-MBA öğrencileri, t-MBA Zirve Haftası boyunca Sheffield Business School, Regent's University, Swiss Education Group, The University of Southern Mississippi, TeachPitch ve dünya markalarının çeşitli alanlardaki sertifikalı eğitim ve workshop etkinliklerine katılacaklar.

t-MBA Zirvesi 8 Yaşında!