DOĞA OKULLARI TELKOM ŞİRKETİNİN RAPORUNDA YER ALDI!

Milyar dolarlık Telkom şirketi Güney Afrika’daki eğitim reformu ihtiyacı ve teknolojinin okullardaki entegrasyonunun önemi üzerine bir araştırma raporu hazırladı.

ETİKETLER : Telkom , Apple , iPad , Teknolojik entegrasyon , Doğa Okulları , Business , K12 , Akıllı Tahtalar , t-MBA Digital

Haziran 2014’te yayınlanan rapor, her tür eğitim kurumundaki geleneksel sınıf yöntemlerinin teknoloji dolayısıyla temelden değişen bir dünyaya ayak uydurmak için son derece kullanışlı, ilgili ve hemen uygulanabilir öğrenme çözümleri sunmak üzere yine teknoloji kullanımı vasıtasıyla güncellenmesi gerektiğini ortaya koydu. Yirmibirinci yüzyılda eğitim teknolojilerinde çok büyük gelişmeler görüyoruz ve Doğa Koleji olarak teknoloji entegrasyonu yoluyla yüksek eğitimsel ihtiyaçları karşılamak için rekabette ön planda yer alıyoruz.

Doğa Okulu 2004’te kuruldu ve artan dijital dünyanın yardımı ve vizyonuyla sadece okullarda teknoloji entegrasyonuna öncülük etmekle kalmayıp aynı zamanda kendi çevrimiçi (online) eğitim sistemlerimizi de yenileştirdi; bunun bir örneği t-MBA Digital’dır. Yüksek kalitede eğitim verme konusunda yeni fırsatlara çok dikkat etmesi sayesinde Doğa Okulu önümüzdeki 5 yıl içinde dünyanın önde gelen bir K12 markası olacaktır.

Telkom’un çalışması şöyle devam ediyor, Türkiye’de Doğa Okulları modern teknolojinin benimsenmesi vasıtasıyla öğrenme süreçlerine kayda değer gelişmeler bildirmiştir. Tüm sınıflarda interaktif tahtalar, bilgisayarlar ve projektörler bulunmaktadır. Okul aynı zamanda bir digital ve uzay kütüphanesi, bir planetoryum ve bir simülasyon odası sunan bir Apple Eğitim Merkezi’dir. iPad’ler ve Akıllı Tahtalar tamamen dijital bir öğrenme deneyimi sağlamak üzere entegre edilmişlerdir.

Öğrencilerimiz yukarıda bahsedilenlere ve daha bir çoğuna erişebilmektedirler; en iyi ve en son teknolojilerin hepsine erişmektedirler ve öğretmenlerimizin de bu yeni teknoloji akımının istekli destekçileri olduklarını söylemekten gurur duyuyoruz.

Doğa Okulu TELKOM ŞİRKETİNİN RAPORUNDA YER ALDI!