DOĞA OKULLARI TRAMPET FESTİVALİ

Birden fazla enstrümanla çalmanın, yani bir orkestranın ahengini yakalamanın zeminini oluşturabilecek, aynı zamanda ulusal coşkumuzu dinç tutan bir etkinliktir bando…

ETİKETLER : trampet , doğa koleji , festival , trampet festivali , müzik

Öğrencilerimiz, bando sayesinde bir ritim eşliğinde yürümeyi dans ederken ritme uyum sağlamayı ve şarkıların zeminindeki ritmi keşfetmeyi öğreniyorlar. Beykoz Doğa Okulu ve Güzelce Doğa Koleji'nde eş zamanlı düzenlenen "Trampet Festivali" büyük coşku ile gerçekleştirildi. Beykoz kampüsünde yapılan festivale katılan okullarımız: Beykoz, Ataşehir II Doğa Koleji, Acıbadem Doğa Koleji, Acıbadem 2 Doğa Koleji, Çamlıca Doğa Koleji, Çekmeköy Doğa Okulu ve Acarkent'di. Güzelce kampüsünde yapılan festivale katılan okullarımız ise: Bağcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler Doğa Koleji, Batışehir Doğa Koleji, Bayrampaşa, Beykent, Cevizlibağ, Florya, Gaziosmanpaşa, Güneşli, Güzelce, Hadımköy, Halkalı, Halkalı 2 ve Şişli oldu. Kampüslerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.