DOĞA OKULLARI TÜRKİYE GENELİ 3. DOĞA’YA YAZ ÖYKÜ YARIŞMASI SONA ERDİ!

Türkiye’nin eğitim lideri olan Doğa Okulları’nın düzenlediği 3. geleneksel Doğa’ya Yaz Öykü Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu.

ETİKETLER : doğa'ya yaz , öykü yarışması , ödül , tören , ayfer erdem batı , hurihan yıldırım , ışık kirliliği , yarışma

Doğa Okulları tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve konusu “Işık Kirliliği” olan geleneksel öykü yarışmamızın kazananları belli oldu. Türkiye genelinde 2000’e yakın öğrencinin başvurduğu geleneksel öykü yarışmamızın ödülleri, 9 Mayıs 2016 tarihinde Doğa Okulları Ataşehir 2 Kampüsü'nde gerçekleştirilen muhteşem bir törenle sahiplerine verildi.

Yazar ve Sunucu Ali Kırca, Yazar Aytül Akal, Yazar Canan Tan, Yazar Defne Ongun Müminoğlu, Avrupa Yazma Becerileri Merkezleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Tokay, Yazar Feyza Hepçilingirler, Yazar Mavisel Yener, Yazar Nazlı Eray, Yazar Sevim Ak ödül töreninde jüri üyesi olarak yer aldılar. Binlerce öykü sevdalısının heyecanla beklediği bu özel ödül töreninde açılış konuşmasını Doğa Okulları Türkçe Bölüm Başkanı Hurihan Yıldırım yaptı. Açılış konuşmasının ardından binlerce öğrenci arasından doğaya olan sevgisini en güzel şekilde anlatmış olan öğrencilere ödülleri takdim edildi. Geleceğin yazarları ödüllerini yarışmamızın değerli jüri üyelerinden aldılar. Türkiye’nin en değerli kalemlerinden ödül almanın mutluluğu minik yazarlarımızın gözlerinden okunuyordu.

Doğa Okulları Genel Müdür Yardımcısı Ayfer Erdem Batı ve Türkçe Bölüm Başkanı Hurihan Yıldırım’ın değerli jüri üyelerine plaketlerini takdim etmesi toplu fotoğraf çekimi ödül töreni sona erdi.

Çekmeköy Doğa Korosu da birbirinden güzel çok sesli parçalarla törene renk kattı.