DOĞA OKULLARI, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK ÇOCUK BİLİŞİM ZİRVESİ ICT SUMMIT NOW FOR KIDS’15 de

Doğa Okulları öğrenci, öğretmen ve yöneticileri ile 23 - 24 Mayıs 2015 tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde gerçekleşen ICT SUMMIT NOW FOR KIDS’15 Çocuk Bilişim Zirvesi’ndeydi.

ETİKETLER : çocuk bilişim zirvesi , zirve , eğitim teknolojileri , etkinlik , seminer , ICT Summit Now Kids , bilişim , workshop , MEB , Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü

Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteklediği, Doğa Okulları’nın sponsor olduğu zirvede öğrencilerimiz kodugame, unity workshop etkinlik çalışmaları ile dikkat çekti. Ayrıca  Doğa öğrencileri “Dijital kimlik “ başlığı altında Z kuşağı panel çalışmasını gerçekleştirdi. Teknoloji ve dijital kimliğin  öğrenciler tarafından tartışılarak farklı fikirlerin paylaşıldığı panel büyük ilgi gördü. Doğa öğrencileri söyleşi köşesinde ise ünlü grafik ve animasyon uzmanı Varol Yaşaroğlu ve ünlü fenomen Youtuber Orkun Işıtmak ile teknoloji konulu  keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Bilgi Teknolojileri Müdürü Alper Köksoy’un Doğa Okulları Bilgi Teknolojileri uzman sunumu olan “Teknoloji Ekosistemi” başlıklı konuşması uzmanlar tarafından oldukça beğenildi. “21. yüzyıl eğitim teknolojilerini deneyimlediniz mi?“ içerikli Eğitimde Gelecek temalı sunumu ile Eğitim Teknolojileri Müdürü Serpil Aydın, katılımcıların eğitimde artırılmış gerçeklik ve sanal gerçekliğe yolculuk yapmalarını sağladı.

Velilerinde unutulmadığı zirvede; teknolojide güvenlik, App bağımlılığı, Anne ve Babalar Ne Yapmalı? Ne Yapmamalı? gibi temaların yer verildiği seminerlere de yoğun ilgi gösterildi.