DOĞA OKULLARI ULUSAL ÖYKÜ VE ŞİİR YARIŞMALARINDA DERECEYE DOYMUYOR

Güncel Sanat Dergisi’nin Türkiye genelinde düzenlediği şiir ve öykü yarışmasında Doğa Okulu Öğrencilerinden "Ulusal Bir Başarı Öyküsü"

ETİKETLER : Öykü , Şiir , Sude Öztürk , Bartucan Palamut , Tolga Mert Gülebay , Ceylin Dilara Ertel , yarışma , Antalya Konyaaltı

Türkçe dersinin kazanımlarını ulusal ve uluslararası yarışmalarda göstermelerini destekleyen Doğa Okulu olarak bir ulusal yarışmada daha öğrencilerimizi alkışladık. Güncel Sanat Dergisi’nin Türkiye genelinde düzenlediği şiir ve öykü yarışmasında, Antalya Konyaaltı Doğa Okulu öğrencileri gururumuz oldu. Öykü dalında 7/A sınıfından Sude ÖztürkSULTAN” adlı çalışmasıyla Türkiye ikincisi olurken 8/A sınıfından Bartucan PalamutŞİZOFREN” adlı çalışmasıyla “KIZILKULE” özel ödülünü aldı. Şiir dalında 8/A sınıfından Tolga Mert GülebaySATRANÇ” adlı çalışmasıyla Türkiye ikincisi, 8/A sınıfından Ceylin Dilara ErtelÇANAKKALE GEÇİLİR Mİ SANDIN?” adlı çalışmasıyla Türkiye birincisi oldu.

Öğrencilerimizi ve onları destekleyen Türkçe öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.