DOĞA OKULLARI ULUSLARARASI GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ'NDE!

“Uluslararası Girişimcilik Zirvesi ve Fuarı” 27-28 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleşecek.

ETİKETLER : girişimcilik zirvesi , fuar , bünyamin çalikten , ömer ömeroğlu , Ankara Congresium , konferans

T.C. Başbakanlık Tanıtma Fonu himayesinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile, Vodafone Fikir Çarkı ana sponsorluğunda, Ankara Girişimci İş Kadınları ve Destekleme Derneği (ANGİKAD), Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) destekleri ile düzenlenecek olan Uluslararası Girişimcilik Zirvesi ve Fuarı27-28 Kasım 2015 tarihlerinde Ankara Congresium'da gerçekleştirilecek.

27-28 Kasım 2015 tarihlerinde Global Girişimcilik Haftası Etkinlikleri kapsamında; ilki gerçekleşecek olan Uluslararası Girişimcilik Zirvesi ve Fuarı’nı Doğa Okulları da destekliyor.

Dünyada ve Türkiye’de var olan genç girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi, ülkelerin ve özel sektörün büyümesi ve gelişmesindeki rolünün önemine vurgu yapılacak zirveye; kamu kurum ve kuruluşları, danışmanlık firmaları, teknoloji firmaları, dijital pazarlama ile hizmet veren firmalar, e-ticaret firmaları, GSM operatörleri, inovasyon firmaları, online sosyal medya firmaları, AR-GE firmaları, bilişim firmaları,  kobiler, distribütör firmalar, pazarlama ve dış ticaret firmaları, uluslararası dernek ve kurumlar, üniversiteler ve özel sektörde faaliyet gösteren sektör firmalarından oluşan yurt içi ve yurt dışı olmak üzere; 3000 kişinin üzerinde uzman ve sektör temsilcisinin katılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Sayın Ahmet Davutoğlu, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Fikri Işık, Avrupa Birliği Bakanı Sayın Beril Dedeoğlu'nun teşriflerinin beklendiği zirvede, Doğa Okulları CEO' su Sayın Bünyamin Çelikten, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek ve MediaSA Yayıncılık YKB. Sayın Demet Sabancı açılış konuşmalarını yapacak.

Fuarla eş zamanlı düzenlenecek ve iki gün sürecek olan konferanslarda önemli konu başlıkları, sektörün önde gelen konuşmacıları yönetiminde pek çok kanaat önderini bir araya getirecek. Doğa Okulları Bilgi Teknolojileri Koordinatörü Sayın Ömer Ömeroğlu'nun  da yer alacağı panellerde; katılımcılar arasında bilgi ve deneyim paylaşımının yanında iyi örneklerin öne çıkacağı önemli paylaşımlar olacak.

DOĞA OKULLARI ULUSLARARASI GİRİŞİMCİLİK ZİRVESİ'NDE!