DOĞA OKULLARI ULUSLARARASI UNESCO-SEMEP PROJESİNE KATILDI!

Doğa Okulu UNESCO-SEMEP projesi kapsamında "Bilim ve Teknoloji Işığında; Küresel İklim Değişimi ve Kentlerimiz” konulu tema kapsamında 44 okulun katılımı ile gerçekleştirilen afiş sergisi etkinliğine katıldı.

ETİKETLER : UNESCO–SEMEP , Fen ve Teknoloji , proje , güzelce doğa koleji , küresel ısınma , bilim , doğayı koru

Yaşam için çevre, çevre için yaşam bilincini oluşturmak amacıyla 28 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen sergide Güzelce Doğa Okulu 7. sınıf öğrencileri Küresel Isınma konusunun önemini vurgulayan Türkçe ve İngilizce sloganlı ‘Doğayı Yok Etme, Çölleşmeye Dur De!’ ve ‘Dünya’nın Sonu, Doğayı Koru’ temalarıyla hazırladıkları afişleri başarıyla sunarak sertifikalarını aldılar.

09 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek olan SEMEP Günü'nde katılımcı tüm okullar hazırladıkları projeleri sunacaklar. Projede emeği geçen Fen Bilimleri Öğretmeni Sezen Yıldız’a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.