DOĞA OKULLARI UNESCO-SEMEP PROJESİ...

Doğa Okulu uluslararası projelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

ETİKETLER : UNESCO , SEMEP , Acıbadem Bilim Okulu , Halkalı Bilim Okulu , SEMEP Bilim Şenliği

UNESCO-SEMEP projesi kapsamında "Bilim ve Kültür Yoluyla Suyun Sürdürülebilirliği İçin İşbirliği" teması ile 37 özel ve MEB okulunun katılımı ile gerçekleştirilen afiş etkinliğinde suyun önemi vurgulandı. UNESCO-SEMEP projesini 2013-2014 döneminde koordinatör okul olarak Doğa Koleji üstlendi. İstanbul’da projeye katılan tüm okullara ev sahipliği yapan Doğa Koleji'nde 29 Mart Cumartesi günü Halkalı Bilim ve Acıbadem Bilim okullarımızda gerçekleşen afiş etkinliğine Avrupa yakasından 20 okul, Anadolu yakasından 17 okul katıldı. Bu etkinliğe katılan tüm okullar, teması "Bilim ve Kültür Yoluyla Suyun Sürdürülebilirliği İçin İşbirliği" olan afişlerini sergileme imkanı buldular. 17 Mayıs 2014 tarihinde Acıbadem Bilim Okulu’nda gerçekleşecek olan SEMEP BİLİM ŞENLİĞİNE katılan tüm okullar hazırladıkları projeleri sunacaklar. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

UNESCO   Doğa Koleji SEMEP