DOĞA OKULLARI UNESCO - SEMEP PROJESİ’NDE YİNE KOORDİNATÖR OKUL

UNESCO-SEMEP projesinin 2013-2014 dönemi İstanbul Koordinatör okul sorumluluğu Acıbadem Doğa Okulu İstanbul dışı okul sorumluluğu Ankara Doğa Koleji’nin.

ETİKETLER : semep , unesco , çevre bilinci , sosyal sorumluluk , proje
UNESCO Türkiye Milli Komitesi, SEMEP Ulusal Koordinatörlüğü ve Doğa Okulu ortaklığıyla yürütülecek bu projede dönem teması; “Bilim ve kültür aracılığıyla suyun sürdürülebilir kullanımı için işbirliği” “Cooperation for water sustainability through science and culture” belirlendi.

SEMEP projeleri kapsamında tüm okullara proje şartnamesi ve başvuruda izlenecek yollar gönderilmiştir. SEMEP projesine katılmak isteyen okullarımızın aşağıda belirtilen ilgili e-mail adresine başvuru formunu 24 Aralık Salı gününe kadar göndermeleri yeterli olacaktır.'Proje katılım ilkeleri için tıklayınız...Başvuru formu için tıklayınız...

Detaylı bilgi için;

İstanbul: Ayten TAŞTAN : 0532 712 56 39 semep@dogakoleji.k12.tr