DOĞA OKULLARI VE BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ARASINDA SPORTİF İŞBİRLİĞİ

Sportif başarılarıyla Bursa'nın yüzünü güldüren Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile okul sporlarının ülkemizdeki en güçlü temsilcisi Doğa Okulları, Bursa'da voleybol altyapısını güçlendirmek ve sporcu öğrencilerin eğitim hayatına destek olmak amacıyla bir araya geldi!

ETİKETLER : spor , başarı , bursa spor eğitimi , bursa büyükşehir belediyesi , basketbol altyapısı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, voleybol altyapısını daha da güçlü hale getirmek için Doğa Okulları ile protokol imzaladı. Voleybolda Sultanlar Ligi´nde 4 sezondur başarılı bir performans sergileyen, Büyükşehir Belediyespor, altyapısını daha da güçlendirecek bir hamleye imza attı. Yerel liglerde başarıyla mücadele eden, Türkiye şampiyonalarında da kupalar kaldıran Bursa temsilcisi, daha donanımlı sporcular yetişmesi için Doğa Okulları ile el ele verdi.

Doğa Okulları İl Koordinatörü Nazlı Sert, yapılan protokolle eğitim ve spor alanlarında güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade ederken, Doğa Okulları Spor Koordinatörü Tunç Dağal da 106 kampüsü ve 60 bin öğrencisi bulunan Doğa Okulları´nın 6 dünya ve birçok Türkiye şampiyonluklarının bulunduğuna dikkat çekerek, "Kaliteli ve sportif gençler yetişmesini istiyoruz. Bu protokol daha başlangıç, yatırımlarımız devam edecek." dedi.

Büyükşehir Belediyesi Fethiye Spor Kompleksi Voleybol Salonunda gerçekleştirilen törenle yeşil beyazlılar ile Doğa Okulları arasında protokol imzalandı. Okul-kulüp işbirliğinin en güzel adımlarından birini attıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, "Geçen sezonlarda başarılı bir performans sergileyen kulübümüz, Doğa Okulları ile yapılan işbirliği sayesinde daha da güçlenecek. Örnek olacak çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

İmza töreninin ardından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Doğa Okulları temsilcileri Nazlı Sert ve Tunç Dağal’a plaket takdim etti.