DOĞA OKULLARI VE VİTAMİN EĞİTİM İŞBİRLİĞİ İLE 5. YENİ NESİL EĞİTİM KONFERANSI'NI CANLI İZLEYİN!

Eğitimde fark yaratan fikirler, projeler ve öğretmenler 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı'nda bir araya geliyor.

ETİKETLER : 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı , Eğitimde Değişim Hareketi , Vitamin Eğitim

Yeni Nesil Eğitim anlayışını geliştirmek ve desteklemek için Doğa Koleji ve Vitamin Eğitim işbirliği ile organize edilen 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı, geleneksel eğitim anlayışının yerini yeni nesil eğitime bırakması için eğitimcileri, sivil toplum kuruluşlarını, eğitim kurumlarını ve eğitim yöneticilerini bir araya getirmenin heyecanını yaşıyor.

Eğitimde Değişim Hareketi bir ilke imza atarak, Türkiye’nin önde gelen eğitimcilerinden Kadir Has Üniversitesi Yeni Medya Bölümü Öğretim Görevlisi Sayın İsmail Hakkı Polat’ın açılış konuşmasını yapacağı 5. Yeni Nesil Eğitim Konferansı'4 Nisan Cumartesi günü canlı yayınlayarak tüm eğitim gönüllülerine ulaşmayı hedefliyor.

Bu eğitim hareketini canlı izlemek için www.vitaminogretmen.com/canli  adresine giriş yapabilirsiniz.

YAYIN AKIŞI :

AÇILIŞ OTURUMU

ZAMANSIZ VE MEKANSIZ EĞİTİM MODELİNE DOĞRU İSMAİL HAKKI POLAT

PROJE SUNUMLARI

BLOGENG - ALİ BATUHAN BARDAKÇI, ERKAN ÖZKAN, SEDA YÜKSEL

PROJE SUNUMLARI

DÜŞÜNME BECERİLERİNİ DESTEKLEYİCİ YÖNTEMLER
 CANAN İPEK, EJDER AKHANCA

ÇALIŞTAY

TIMSS VE PISA: 2015 UYGULAMALARINA HAZIR MIYIZ? -
Yrd. Doç. Dr. EREN CEYLAN - Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi

KAPANIŞ OTURUMU - ÖDÜL TÖRENİ