DOĞA OKULLARI WUSHU TAKIMI'NDAN 8 TÜRKİYE DERECESİ!

Türkiye Wushu Federasyonu tarafından 19-20 Ocak tarihlerinde Sakarya Kapalı Spor Salonu'nda düzenlen 2014 Minikler, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Wushu Şampiyonası'ndan Doğa Okulu Wushu Takımı 8 madalya ile döndü.

ETİKETLER : Doğa Okulu Wushu Takımı , Deniz Yılmaz , Mehmet Batuhan Şengün , Irmak Eyilik , Ahmet Utku Saraç , Yiğit Efe Yaşar , Çağhan Ilgar Avcıoğlu , Mümin Kızmaz , Mehmet Ali Kuplay , Kerem Uğraş , Aziz Mustafa Babataş , Doğa Okulu spor başarıları , spor

Türkiye Wushu Federasyonu teknik kurul üyesi, Doğa Okulu Wushu Takımı antrenörü Deniz Yılmaz yönetimindeki takımımız bu yıl katıldığı ilk müsabakada 2 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük almayı başardı.     Şampiyonada okulumuz öğrencilerinden Mehmet Batuhan Şengün; B grubu erkekler 1.standart Qiangshu kategorisinde 1., B grubu erkekler 1.standart Jianshu kategorisinde; 2., Irmak Eyilik: B grubu bayanlar 1.standart jianshu kategorisinde; 2., B grubu bayanlar 1.standart Qiangshu kategorisinde; 3., Ahmet Utku Saraç; C grubu erkekler Qiangshu kategorisinde; 1., Yiğit Efe Yaşar; C grubu erkekler Qiangshu kategorisinde; 2., Çağhan Ilgar Avcıoğlu; C grubu erkekler Nandao kategorisinde 2. ve Mümin Kızmaz C grubu erkekler Nandao kategorisinde; 3. oldular. Takımın minik üyeleri Mehmet Ali Kuplay, Kerem Uğraş ve Aziz Mustafa Babataş ise hatasız tamamladıkları serileri ile gelecek için umut verici bir performans sergilediler.      Takımımızın bu günlere gelmelerinde büyük emeği olan ailelerimiz, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.