DOĞA OKULLARI YABANCI DİL ÖĞRETMENLERİNE TC4PI EĞİTİMİ VERİLDİ

Uluslararası vizyonuyla akademik alanda birçok başarı elde eden Doğa Koleji, yabancı dil eğitimine yönelik yeni ve özgün uygulamalarıyla dersleri daha nitelikli hale getiriyor.

ETİKETLER : TC4PI , proje , yabancı dil , eğitim , öğretmen , uzman , akademi

Doğa Okulu olarak 2012 yılından bu yana Çok Dilli Bütünleşme için Öğretmen Yeterliliği (TC4PI:Teacher Competences for Plurilingual Integration, 526596-LLP-2012-ES-COMENIUS-CMP) Projesini yürütmekteyiz. İspanya, Litvanya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya ortaklığı ile yürütülen TC4PI projesinin amacı, çok dilli bütünleşmeyi kültürler arası boyuta entegre edebilmek adına öğretmenlerin bu alanda niteliklerini ve eksikliklerini tanımlamak, proje kapsamında gerçekleştirilecek öğretmen eğitimleri ile söz konusu eksiklikleri gidermek.

Bu çerçevede 10 ve 17 Ocak 2015 tarihlerinde Doğa Koleji’ndeki yabancı dil öğretmenlerine proje uzmanları tarafından eğitim verildi. Gerçekleştirilen eğitimlerde yabancı dil öğretmenlerimiz yabancı dil eğitimini daha çekici ve etkili kılmak amacıyla yenilikçi ders planları geliştiriliyor, paylaşımlarda bulunuluyor.