DOĞA OKULLARI “CAMBRIDGE ENGLISH PREPARATION CENTER” SERTİFİKASI İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ!

Doğa Koleji, dünyanın önde gelen üniversitelerinden Cambridge Üniversitesi'nin bir departmanı olan “Cambridge English Language Assessment” tarafından İngilizce dili öğrenimi ve niteliklerini bütünleştiren bir programı öğrencilerine sunan okul olarak ön plana çıkıyor.

ETİKETLER : Cambridge Üniversitesi , sertifika , ödül , Cambridge English Preparation Centre Sertifikası , Cambridge English

Dünyada sadece belli sayıda Cambridge English sınavlarına giren okullar Cambridge English Preparation Centre Sertifikası ile ödüllendiriliyor. Doğa Okulu de bu sertifikayı almaya hak kazandı. Böylece Cambridge Üniversitesi’ne bağlı bir kurum olan Cambridge English‘den daha fazla ve yakın destek alarak nitelikli eğitim vermeye devam ediyor.

Doğa Okulu “Cambridge English Preparation Center” sertifikası ile ödüllendirildi