DOĞA OKULLARI “ETİK DEĞERLER” KONFERANSLARI VE ÇALIŞTAYLARI

POWER OF SMILE (GÜLÜMSEMENİN GÜCÜ) KAPADOKYA - İZMİR

ETİKETLER : etik değerler , konferans , çalıştay , majole , kapadokya , coğrafya , felsefe , Konuşan Fotoğraflar , aktivite , izmir

Kendisiyle barışık, mutlu ve başarılı yaşamın sırrı toplumda her bireyin küçük yaşlardan itibaren temel etik değerleri anlaması ve uygulamasındadır. Etik değerleri bilen ve bu değerlere sahip olan bireyler yetiştirmenin Doğa Koleji, Kapadokya’da ortaokul - lise öğrencileri ve akademisyenlerin katılımı ile düzenlediği Etik Değerler Konferansı’nda değerlere dayalı eğitiminin ailede olduğu kadar okullarımızda da önemli rol oynadığına dikkati çekti.

Öğrenciler kendileri ve yaşadığı çevre hakkında şimdiye kadar edinmiş oldukları bilgileri analitik bir şekilde sorgulayarak, soru sorarak ve yorumlayarak çalışmalara en aktif biçimde katıldılar. Doğa Okulu öğrencileri eğitim programı kapsamında gerçekleştirilen konferansın yanı sıra ‘’Konuşan Fotoğraflar’’ aktiviteleri kapsamında kendi çektikleri fotoğrafları değerlendirerek duygu ve düşüncelerini ifade etme imkanı buldular.

Doğa Okulu “ETİK DEĞERLER” KONFERANSLARI VE ÇALIŞTAYLARI

Sınıfta ve sosyal hayatlarındaki ilişkilerinde daha gerçekçi ve başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, 24 - 28 Aralık 2014 tarihleri arasında İzmir-Kuşadası Pine Bay Otel’de gerçekleştireceği Etik Değerler Konferansı ile öğrencilerini akademisyenlerle buluşturmaya devam edecek.

Açılış: 24 Aralık 2014 / Saat: 17:30

Doğa Okulu “ETİK DEĞERLER” KONFERANSLARI VE ÇALIŞTAYLARI