DOĞA OKULLARINDAN WUSHU’DA 6 MADALYA ,1 KUPA!

Doğa Okulları öğrencileri, İstanbul Okullar Arası Wushu Taolu Şampiyonası'ndan 6 madalya 1 kupa ile döndü.

ETİKETLER : wushu , spor , başarı , madalya , Mehmet Batuhan Şengün , Yiğit Efe Yaşar , mahlas tuna yılmaz , okullararası wushu , wushu kategorleri , okul sporları

Öğrencilerimizden wushu'da büyük başarı! 1-2 Aralık 2016 tarihlerinde, Güngören Tozkoparan Kapalı Spor Salonunda düzenlenen İstanbul Okullar Arası Wushu Taolu Şampiyonası'nda, Doğa Okulları wushu takımı 6 ferdi madalya, 1 okul kupası kazandı.

Şampiyonanın ilk gününde Acarkent Kampüsü'nden Mehmet Batuhan Şengün genç erkekler Chang Quan, Dao Shu ve Gun Shu 3. set kategorilerinde şampiyon olarak okuluna kupa kazandırırken, Üsküdar Kampüsü'nden Yiğit Efe Yaşar, yıldız erkekler Qiang Shu 32 form kategorisinde 2.lik, Daoshu 32 form kategorisinde 3.lük madalyasını aldı. Florya Kampüsü öğrencilerimizden Mahlas Tuna Yılmaz ise ilkokul öğrencilerinin yarıştığı minik erkekler 32 form Chang Quan kategorisinde yarışan tek 1. sınıf öğrencisi olmasına rağmen 3.lüğe hak kazandı.

Öğrencilerimizi, ailelerini ve antrenörlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.