DOĞA OKULLARI’NA "GEC OPEN 2015" ETKİNLİĞİNDEN “IT EXCELLENCE” ÖDÜLÜ!

Kurulduğu günden beri sayısız başarı ve ödüllere imza atan Doğa Okulları, yaptığı güvenlik yatırımları ile bu ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

ETİKETLER : Enterprise Channels , Sophos , ödül , başarı , ömer Ömeroğlu , eğitim sektörü , Exclusive Round Table , dubai , CIO , GEC Open 2015 , etkinlik , IT Excellence

Doğa Okulları, Enterprise Channels ve Sophos firmalarının ortaklaşa düzenlediği “GEC Open 2015“te güvenlik bilinci ve yaptığı güvenlik yatırımları ile “IT Excellence“ ödülüne layık görüldü. Doğa Okulları adına ödülü alan Doğa Okulları CIO’su Ömer Ömeroğlu, bilgi güvenliği bilincinin gelecek dönemlerde öneminin daha da artacağına işaret ederek, güvenlik yatırımlarının artarak hızla devam edeceğini iletti.

Ömeroğlu ayrıca Enterprise Channels’ın Dubai’de gerçekleştireceği ve farklı sektörlerden liderleri ağarlayacağı “Exclusive Round Table“ etkinliğinde Eğitim Sektörünü temsilen katılım gerçekleştirecek.