DOĞA OKULLARI’NDAN BİNLERCE ÖĞRENCİYE %100 BURS!

Öğrencilerin TEOG başarı puanlarına ya da spor, kültür ve sanat yarışmalarındaki başarılarına göre %100'e varan oranlarda burs veren Doğa Okulları’na geçen yıl burs için 120 bine yakın öğrenci başvurdu.

ETİKETLER : doğa koleji , doğa , teog burs , teog , doğa koleji burs , doğa koleji kayıt , erken kayıt , doğa koleji erken kayıt , lise bursu

2019 Bursluluk Sınavı için tıklayınız...

Öğrencilerine ‘yeni nesil eğitim’ anlayışıyla eğitim veren Doğa Okulları’nın bursluluk sınavlarına geçen yıl 120 bine yakın öğrenci başvurarak özel okullarda tercihini Doğa’dan yana kullandı.Öğrenciler TEOG sonuçlarına ya da spor, kültür ve sanat yarışmalarındaki başarılarına göre burs kazanma fırsatı buluyor.

Dünya Standartlarında Eğitim İmkanı

Doğa Okulları’nda;  teknoloji konseptine sahip kampüslerde öğrenciler, Bilgisayar Laboratuvarı, Ipad Sınıfı, 3D Laboratuvarı, Düşler Atölyesi, Dijital Fotoğrafçılık Stüdyosu, Kurgu Odası, Reji Odası, TV Stüdyosu gibi alanların teknik imkânlarından yararlanarak ders işliyor. Doğa’nın Bilim Kampüsleri’nde “bilime dokunan eğitim” kavramını hayata geçirerek klasik eğitim anlayışının ötesine geçiyoruz.

İş Dünyasıyla Lise Hayatında Tanışma

Doğa Okulları; Dünyanın en saygın ve önemli eğitim akreditasyonu şirketi Pearson tarafından, Türkiye'de ilk defa K-12 seviyesinde onayladığı bir eğitim modeli olan t-MBA dersleri ile öğrencilerini yetiştiriyor.

t- MBA Akademik Programı ile öğrenciler Ekonomi, Pazarlama, Para Yönetimi, Girişimcilik, İnsan Kaynakları, Uluslararası İlişkiler ve AB İlişkileri, Yönetim ve Organizasyon, Ticaret Hukuku, Sistem Dinamikleri ve Veri Madenciliği derslerini görüyor. Her sene düzenlenen iş projesi yarışmaları öğrencilere bu derslerde öğrendikleri kavramları pratiğe geçirme şansı tanıyor.