DOĞA OKULLARI’NIN HALK OYUNLARI VE DANS EKİPLERİ FİNALDE YARIŞTI…

Doğa Koleji’nin Halk Oyunları ve Dans Gecesi final gösterisi 15 Nisan 2015 tarihinde görkemli bir etkinlik ile İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

ETİKETLER : Halk Oyunları , Dans , Sanat , final , Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı , yarışma

Doğa Koleji ilkokul kademesi Halk Oyunları ve Dans yarı final yarışması 24 Mart 2015 tarihinde İstanbul’dan ve Türkiye genelindeki Doğa Okulu kampüslerinden dans ve halk oyunları ekiplerinin katılımıyla gerçekleşmişti. 15 Nisan 2015 tarihinde ise bu etkinliğin finali, birbirinden etkileyici projelerle İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşti. Halk oyunları ve dans alanında toplamda 17 okulun sahne aldığı yarışmaya öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin ilgisi yoğundu.

Halk Oyunları finali, birbirinden güzel kostümlerle ve zengin bir içerikle hazırlanmış birçok yöre oyunun sergilendiği gösterilere sahne oldu, izleyenlere keyifli ve gurur dolu anlar yaşattı. Dans Yarışması finali ise birbirinden özgün koreografileri; büyüleyici sahne, kostüm ve makyaj tasarımları ile izleyenleri etkiledi. Her iki grupta yarışan öğrencilerin performanslarını alanında uzman ünlülerden oluşan jüri üyeleri değerlendirdi. Performanslar sonunda ödül töreni yapılarak, dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri takdim edildi.

Finalde Ödül Alan Okullar

Halk Oyunları