DOĞA OKULU’NDA CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI!

Doğa Okulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri Cumhuriyetimizin 91. yaşını coşku içinde kutladı.

ETİKETLER : Cumhuriyet Bayramı , Gazi Mustafa Kemal Atatürk , vatan , Kurtuluş Savaşı , tiyatro , şiir , müzik , bando

Türkiye ve KKTC kampüslerinde düzenlenen törenlerde Cumhuriyetimizin kuruluşu ve Kurtuluş Savaşı’nı anlatan etkinliklerle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milli mücadeleye destek olan tüm kahramanlarımızı minnetle anıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan gösterilerde Vatan, Cumhuriyet, Kurtuluş Savaşı, Mustafa Kemal Atatürk konulu tiyatro, şiir ve kompozisyon sunumları yapıldı. Velilerimizin de katılım gösterdiği törenler bando gösterileri ve müzik resitalleriyle tamamlandı.