DOĞA OKULU’NDA HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ İLE 3 BİLİM 3 RESİTAL!

Öğrencilerinin bilimi yaşayarak öğrenme ilkesini benimseyen Doğa Okulu Eryaman Kampüsü benzersiz bir projeye imza attı. Eryaman Bilim Okulu öğrencileri 3 Bilim 3 Resital projesi kapsamında Hüsnü Şenlendirici ve grubu Taksim Trio'yu konuk etti.

ETİKETLER : Hüsnü Şenlendirici , 3 bilim 3 resital , resital , bilim , sanat , laboratuvar , kimya , deney , teknoloji , trio , ödül

Bilim ve teknoloji alanlarında yaşanan gelişmelerle hızla değişen dünyada, yeni nesilleri farklı bir gelecek bekliyor. Yeni meslekler, teknolojiler ve bilim dallarının olacağı bir dünyaya genç nesilleri donanım ve vizyonla yetiştirmek büyük önem taşıyor. Geleceğin liderlerini ve bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefleyen Doğa Koleji, bu önemli sorumluluğu gerçekleştirmek için sadece günümüz şartlarını değil geleceğin şartlarını da göz önüne alarak bilim insanı yetiştirme programını sürdürüyor.

Bu kapsamda, öğrenciler ünlü sanatçılara bilim laboratuvarında kimya deneyleri yaptırdılar ardından Hüsnü Şenlendirici ve grubu sundukları mini resital ile bilim ve sanatı aynı atmosfede buluşturdular. Yılın en iyi müzik grubu seçilen Trio grubu Doğa Okulu öğrencileri tarafından da en iyi müzik grubu seçilerek Hüsnü Şenlendirici ve grubuna ödüllerini verdi.