DOĞA OKULU’NDA İNGİLİZCE, GÜNCEL METOT VE YAKLAŞIMLARLA UZMAN ÖĞRETMENLER TARAFINDAN ÖĞRETİLİYOR!

Benzersiz bir eğitim modeli uygulayan Doğa Okulu Lise İngilizce bölümü benzersiz bir profesyonel gelişim programı için Avcılar kampüsünde bir araya geldi.

ETİKETLER : ingilizce eğitimi , Doğa Okulu ingilizce bölümü , öğretmen gelişim programı , yabancı dil eğitimi , lisede ingilizce

Değişen dünya ile öğrencilerin ihtiyaçları ve becerileri de değişiyor. 21. Yüzyıl eğitim sisteminde ve İngilizce öğretiminde ihtiyaç duyulan becerilerin geliştirilmesi geleceğin liderlerini yetiştiren Doğa Koleji’nde, toplumda öğrencilerini diğer bireylerden ayıracak potansiyel becerilerinin keşfedilmesi ve desteklenmesi için uzmanlık eğitimlerine ağırlık veriyor.

Avcılar kampüsünde, Pearson ve Lead Turkey işbirliği ile organize edilen ve alanında uzman eğitmen JT REHILL başkanlığında gerçekleştirilen eğitim ile geleceğin liderlerini belirleyecek 4Cs olarak bilinen becerilerin geliştirilmesi için  İngilizce öğretmenleri, Doğa Okulu modern İngilizce öğretim modelini güçlendirmeye devam ediyor.

Geleceğin bireylerini toplumda ve iş yaşamında ön plana çıkaracak etkili iletişim, eleştirel düşünme, dijital çağ okur-yazarlığı, keşfedici düşünme, birlikte çalışma gibi becerilerin geliştirilmesi Doğa Okulu Lise İngilizce eğitim modelinde büyük bir önem taşıyor.