DOĞA OKUYOR, KİTAPLARINI PAYLAŞIYOR!

Doğa Koleji Afyon Kampüsü t-MBA Öğrenci Meclisi, Dünya Kitap ve Kütüphaneler Haftası nedeniyle topladıkları kitapları kütüphanesi olmayan bir okula bağışladı.

ETİKETLER : kitap okuma projesi , kitap yardımı , sosyal sorumluluk , t-mba- lise eğitimi , kütüphabe projesi , doğa liseleri

Öğrenci Meclisleri, kütüphaneleri olmayan Şanlıurfa'nın Eyyubiler ilçesinde bulunan Mimar Sinan İlköğretim Okulu ile iletişime geçerek "Doğa Okuyor, Kitaplarını Paylaşıyor" projesini hayata geçirdi. Meclis öğrencileri, projelerine tüm okul öğrencilerini davet ederek hem öğrencileri kitap okumaya teşvik etti hemde kitap okumanın önemine bir kez daha vurgu yaptı. Topladıkları kitapları büyük bir heyecanla kardeş okul seçtikleri Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerine göndererek, arkadaşlarının da kitap okumalarına büyük katkıda bulundu.