DOĞA REFERANSLARINIZLA BÜYÜYOR!

Sayın Veli; 2002 yılında "Eğitimde innovasyon" hedefi doğrultusunda 120 öğrenci ile yola çıkan Doğa Okulu şu an 32000 öğrencisiyle dünyanın en büyük 5 eğitim kurumu arasında yer alıyor.

ETİKETLER : doğa koleji , referans , e-doğa

Karşılıklı güven üzerine kurduğumuz okulumuzu sizin referanslarınızla geleceğe taşıyoruz. Doğa'lı olmanın ayrıcalığını Türkiye ve dünyadaki tüm eğitimcilerle, öğrencilerle ve ailelerle buluşturuyoruz. Biz gücümüzü sizden alıyoruz, siz varsınız diye biz büyüyoruz. Şimdi sizden isteğimiz vereceğiniz referanslarla güçlenerek beraberce büyümek.

2013 yılında "Doğa referanslarınızla büyüyor" sloganıyla çıktığımız bu yolda bize referans verecek olan velilerimiz için de birtakım avantajlar planladık. Bu konuda yöneticilerimizle iletişime geçmenizi rica ediyoruz. Referanslarınızı e-Doğa üzerinden paylaşmanızı rica ediyoruz.