DOĞA SAHNESİ: FREYA THE VIKING STORY

İngilizce bir tiyatro gösterisi olan Freya: The Viking Story oyununa kampüslerimiz ev sahipliği yapıyor. Tiyatro gösterisi öncesinde, oyunun şarkılarını ve etkinliklerini sınıf içi aktiviteler ile pekiştiren öğrenciler, oyundaki sahnelere etkin katılım gösteriyorlar.

ETİKETLER : doğa sahnesi , ingilizce , tiyatro , After Theatre , Freya The Viking Story

Tiyatro gösterisi öncesinde, oyunun şarkılarını ve etkinliklerini sınıf içi aktiviteler ile pekiştiren öğrenciler, oyundaki sahnelere etkin katılım gösteriyorlar. Gösteri sonrası tiyatro oyuncuları ile birlikte yapılan ‘After Theatre’ çalışmalarıyla öğrencilerimizin tiyatro oyununa aktif katılımları sağlanıyor.

Doğa Okulu İngilizce Bölümünün en önemli amaçlarından biri, öğrencilerimizin dil gelişimlerine katkıda bulunacak tüm sosyal ve sanatsal etkinliklere öğrencilerimizin aktif katılımlarını sağlayarak dil gelişimlerinin yanı sıra entelektüel gelişimlerini de desteklemektir. Bu amaçla yabancı dilin günlük kullanımıyla bağlantı kurabilecekleri, eğlenirken öğrenebilecekleri tiyatro gösterileri ile öğrencilerimiz hedef dilde sahnelenen eğitsel bir tiyatro oyununu izlemenin ayrıcalığını yaşıyorlar.