DOĞA TÜRKİYE'DE VELİ, ÖĞRETMEN VE PERSONEL EĞİTİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Eğitimde etkin ve kaliteli iletişimin gücü Doğa’da… Doğa Okulları’nda öğrenme sürecinin kaliteli bir şekilde devam edebilmesi ve öğrenilenlerin kalıcı olabilmesi veli, öğretmen, öğrenci ve destek birimlerin iş birliğiyle sağlanıyor.

ETİKETLER : e-doğa , doğa türkiye eğitimleri , crm

İş birliği içinde olan veli ve eğitimcinin, öğrenci başarısını olumlu yönde etkinlediği artık biliniyor. Klasik eğitim anlayışında kaynak sadece öğretmenken, Doğa Okulları’nın özgün eğitim sisteminde hem veli hem öğrenci kaynak olabiliyor. Bu çoklu iletişimin Doğa'daki sağlayıcısı ise e-Doğa...

Doğa Okulları BT Koordinatörlüğü tarafından geliştirilen, sadece eğitim yönetim yazılımı olmayıp aynı zamanda sanal öğrenme platformu da olan e-Doga sistemi ile ilgili Türkiye’deki okullarımızın velilerine ve öğretmenlerine verilen yerinde eğitimler devam ediyor. Tek yönlü iletişimi rafa kaldıran e-Doğa sistemi ile interaktif ve etkili bir iletişim sürecinin temellerini atan velilerimiz bu eğitimlerle e-Doğa projesini bizzat kurucularından öğreniyor.

Velilerimize 21.yy eğitim modelinde teknolojinin yeri ve kullanımı ile ilgili bilgilendimelerin yapıldığı eğitimlerde e-Doğa’nın eğitimi okuldan çıkartarak dışarıda da devam ettirdiği özellikle vurgulanıyor. Sistem; Veli İletişim Merkezi’ne de ulaşım sağlarken, velilerimizin görüş ve önerilerini alıp soru cevap seklinde ilerleme olanağı sunuyor.

Doğa Türkiye Okulları’nda verilen eğitimlerin veli ve öğretmen oturumları dışında muhasebe, halkla ilişkiler ve eğitim yöneticileri de kullandıkları programlar konusunda bire bir eğitim alıyor.