DOĞA'YA SOR YAYINDA!

Yenilenen dogayasor.com yayınlarına başladı.

ETİKETLER : teog , rehberlik ve psikolojik danışmanlık , rehber öğretmen , pedagog , kişisel ve sosyal gelişim , okul başarısı , verimli ders çalışma yöntemleri , sınav kaygısı

Doğa Okulları, öğrencilerine sunduğu bire bir eğitim danışmanlığı ve rehberlik hizmetini yepyeni bir platforma taşıyor. Yenilenen dogayasor.com medya portalı; canlı yayınları ve geniş video arşiviyle ebeveyn ve öğrencilere ışık tutmak için yayınlarına tekrar başladı.

Yayın öncesi uzmanımıza soru sormak için tıklayınız...

Yeni Nesil Eğitim Rehberiniz; Doğa'ya Sor

Doğa Okulları öğrencilerinin yanı sıra tüm öğrenci velilerinin kullanımına açık olan site, uzman rehberler ve psikolojik danışman öğretmenler ile aileleri interaktif bir platformda bir araya getiriyor. Veliler siteye ücretsiz üye olarak çocuklarıyla ilgili öfke kontrolünden sınav kaygısına, aile içi iletişimden verimli ders çalışma yöntemlerine kadar birçok konuda uzmanlara danışabiliyorlar. Canlı yayın planı doğrultusunda belirli tarih ve saatlerde canlı yayınla ekrana gelen psikolojik danışmanlar, katılımcıların sorularını anlık olarak yanıtlıyor. Dileyen veliler canlı yayın takviminde ilgilerini çeken konularda sorularını önceden de iletebiliyor. Soruların canlı yayında cevaplandığı www.dogayasor.com video ve soru bankalarıyla bir rehberlik arşivi niteliği de taşıyor.

Videolar ve canlı yayın takvimi için tıklayınız