DOĞALILAR HERKESİ EVRENLE BULUŞTURUYOR!

Doğa Okulu öğrencilerinin kulüp çalışmaları kapsamında yaptığı 21 tane teleskop, "Herkes için Bilim" anlayışıyla evrenin kapılarını insanlığa açıyor.

ETİKETLER : Doğa Okulu projeleri , proje , teleskop , Acıbadem Bilim okulu , devlet okulları , hediye , Herkes için Bilim , kulüp çalışmaları

İstanbul’daki 21 kampüste Mars- Jüpiter- Andromeda Takım Yıldızı ve Ay gibi gökcisimlerini inceleme imkanı veren hatta fotoğraflarını çekme özelliğine sahip 114 parçadan oluşan 8 inçlik, 15 kg ağırlığında 1.5 m boyunda teleskop yaparak devlet okullarına hediye ediyoruz. Proje kapsamında öğrenciler gece gözlemi- uzay fotoğrafçılığı gibi etkinlikler yaparken, öğretmenlerimiz ise bu okulların öğretmenlerine yönelik sunumlar gerçekleştirerek bilimin paylaşılması anlayışını yaşatıyor. Doğa Kampüsleri’nde öğrencilerimiz tarafından yapılan 21 teleskop, 5 Mart 2014 tarihinde devlet okullarına hediye edilecek. Acıbadem Bilim Okulu'nda saat 11.00’de gerçekleşecek organizasyonla artık binlerce öğrenci gökyüzüne dokunacak.

Doğalılar Herkesi Evrenle Buluşturuyor!