DOGATECH ÇEVRİM İÇİ KURS KAYITLARIMIZ BAŞLADI!

Kodlamaya nereden başlasam diyenler için DogaTech Kodlama Eğitimi, programlama bilgisine güvenenler için ise DogaTech Riders Eğitimi kayıtları başladı.

ETİKETLER : dogatech , python , robotik eğitimi , yazılım kursu , online kurs , kodris , kodlama eğitimi , blok tabanlı kodlama , kodlama kursu
İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenleri tarafından verilecek olan DogaTech Kodlama ve DogaTech Riders Eğitimlerimiz 13 Mart’ta başlıyor.

DogaTech Riders

Programlama yeteneğini, robotlarla geleceğin dünyasına taşı! Programlama ve robotikte yeteneği olan herkesi, Python, robotik, matematik ve fizik içeriklerinden oluşan online kursumuz DogaTech Riders’a bekliyoruz! Eğitime programlama bilgisi temeli olan, kendisini Python programlama dilinde ve robotik dünyasında geliştirmek isteyen herkes katılabilir.

Bu 15 haftalık eğitimde katılımcılar, Python programlama dilinin temellerini öğrenirken robotik dünyasına da giriş yapacaklar. Eğitim tamamlandığında online bir robot yarışması yapılacak ve eğitime katılım gösteren herkese İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ve Acrome Robotics onaylı başarı sertifikası verilecektir.

DogaTech Kodlama Eğitimi

Bu eğitim sayesinde ilkokul öğrencileri blok tabanlı, ortaokul öğrencileri ise Python programlama dilini öğrenme şansı bulacak.

7-16 yaş arasındaki çocuklara oyunlaştırma ile kodlama öğretmeyi amaçlayan eğitimimiz Kodris platformu üzerinden yapılacak olup toplam 15 hafta sürecek. Online eğitimleri tamamlayan herkes İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji ve Kodris onaylı başarı sertifikası almaya hak kazanacaktır.

Eğitimlerimize ulaşmak ve daha detaylı bilgi için tıklayınız...