Haber ve Etkinlikler

DOĞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Doğa Koleji kampüslerinde büyük bir coşku ile kutlandı.


Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı her yıl binlerce öğrencisiyle büyük bir coşkuyla kutlayan Doğa Koleji, bu yıl da tüm öğrencileriyle eşsiz bir bayram yaşadı. 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, öğrenciler günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okurken dans ve halkoyunları gibi birçok gösteri gerçekleştirdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı doyasıya yaşayan öğrencilerin coşkusuna ortak olan aileler ise en az çocuklar kadar heyecanlı ve mutluydu.


 
Doğa Koleji CEO’su Dr. İsmail Kızılbay Doğa Koleji Antalya Kampüslerinde, Doğa Koleji Genel Müdürü Enis Eryaman ise Doğa Koleji Bursa Kampüslerinde gerçekleşen 23 Nisan etkinliklerine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Dr. Kızılbay, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve Çocuk Bayramı’nın 102. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadık. Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.” dedi.
 

 
Doğa Koleji Bursa Kampüslerinde gerçekleşen bayram törenlerine katılan Eryaman ise, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." sözü ile çocuklarımızın önemini vurguladı. Genel Müdürümüz "Tüm çocukların bayramını kutluyorum, onlar bizim geleceğimiz. Türkiye geneli tüm kampüslerimizde aynı coşkuyu yaşamak mutluluk ve gurur verici. Tüm çocuklarımıza sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum.” diyerek öğrencilerin coşkusuna ortak oldu.













DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL