DOĞA’DA GÖRKEMLİ ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ!

Engelliler Haftası nedeniyle Doğa Okulları ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ortaklaşa Engelliler Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

ETİKETLER : Engelliler haftası , İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü , sarıyer kampüsü , organizasyon , tekerlekli sandalye , hediye , spor

Engelliler Haftası, 10.12.2015 Perşembe günü Doğa Okulları Sarıyer Kampüsü’nde Beşiktaş Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 11.12.2015 Cuma günü ise Pendik Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın katılımları ile coşku içinde kutlandı. Türkiye’de bir ilk olarak Engelliler ile Engelsizler arasında başlayan etkinlikler daha sonra engellilerin kendi arasında ve en son olarak engelsizlerin tekerlekli sandalye kullanarak engellilere karşı yaptılkları gösteri maçı ile noktalandı.

Organizasyonlar sonrasında öğrencilerimizin bağışları ile basketbol sporu yapmak isteyen engelli sporculara tekerlekli sandalye alınarak kendilerine hediye edilecek.