Haber ve Etkinlikler

DOĞA’DA GURURLU MEZUNİYET

8 ve 12. sınıf öğrencilerimiz, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsünde gerçekleşen görkemli bir törenle kep attı.


Festival havasında geçen bu özel günde ortaokul eğitimini tamamlayan 8. sınıf öğrencileri liseye geçiş heyecanı yaşarken 12. sınıf öğrencileri üniversiteye uğurlandı. Ailelerin de katıldığı Doğa Harikaları Günü’nde tüm gün açık hava etkinlikleri festival tadında devam etti. Haliç’in yelkenlilerinin öğrencilere eşlik ettiği törende açık hava etkinlik alanları, oyun parkları, sokak lezzetleri ve mezun öğrenciler için kariyer sınıfları oldukça ilgi gördü. Kariyer sınıflarında gerçekleşen sunum ve söyleşiler hem öğrenciler hem de veliler tarafından ilgiyle karşılandı.

Doğa Harikaları Günü bayrak ve flama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Sahneye çıkarak diplomalarını alan öğrenciler, tören sonunda çoşkuyla keplerini fırlattı. Çocukların heyecan ve mutluluğunu paylaşan veliler, öğretmenler ve kampüs yöneticileri de törende büyük gurur yaşadı. Öğrenciler tören sonrasında müzik eşliğinde doyasıya eğlencenin tadını çıkardı.





Lise Mezuniyet Töreni’nin açılış konuşmasını gerçekleştiren İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Ege Yazgan, Doğa Koleji ile aynı eğitim grubu çatısı altında olduklarını belirterek “Eğitimi nasıl daha iyi yapabiliriz?” hususunda sürekli Doğa ile görüş alışverişinde bulunduklarını ifade etti. Yazgan, Doğa mezunlarına, “Sizleri yeni bir geleceğe yeni bir başlangıca uğurluyoruz. Doğa’da en yenilikçi eğitimi aldınız. Doğa’da aldığınız eğitimin gücüyle üniversite de kendinizi hayata en iyi şekilde hazırlayacağınıza eminim. Tüm öğrencilere başarılar diliyor, ailelerimize çocuklarımıza verdiği bu destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.












 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL