DOĞA’NIN RÜYA TAKIMLARI BİR ARADAYDI

Doğa Koleji’nin dünya şampiyonu olan üç takımı Ülker Arena’da bir araya geldi. Dünya şampiyonu olan Doğa Okulu Genç Kızlar ve Genç Erkekler Basketbol takımları Harlem gösterisi öncesinde yaptıkları gösteri maçı ile seyirciyi büyüledi.

ETİKETLER : ülker arena , harlem , dünya kupası , dünya şampiyonluğu , rüya takım , başarı , basketbol , voleybol , hentbol , spor

Dünyanın en ünlü basketbol gösterilerine imza atan Harlem tek bir gösteri için İstanbul’daydı. Spora ve sporcuya verdiği desteği bu gösteride de ortaya koyan Doğa Okulu bu unutulmaz güne dünya şampiyonu olmuş rüya takımları ile renk kattı. 20 Nisan Pazar günü gerçekleşen gösteriye ilgi büyüktü. On bine yaklaşan izleyicilerin çoğu ise gençler ve çocuklardı.

Basketbolun Yıldızları Sahada

Ve beklenen an geldi. Doğa Koleji’inin iki efsane takımı, 2009 Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonu Genç Erkekler takımı ve 2013 Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonu Genç Kızlar takımı sahadaydı. İki rüya takım karma olarak bir gösteri maçı yaptılar. Maçtan önce iki takımın kaptanı soruları yanıtladı. Dünya şampiyonu olmanın tarif edilmez bir mutluluk olduğunu ve aynı hedefle yollarına devam ettiklerini söylediler. 2 set olarak yapılan maçı seyirciler büyük ilgi ile izledi.

Dünya Kupası Ülker Arena'da

Basketbolun dünya yıldızlarının ardından sıra voleybolun yıldızlarına gelmişti. 2014 Dünya Liselerarası Voleybol Şampiyonu olan Doğa Okulu Genç Kızlar Voleybol takımı alkışlar arasında sahaya davet edildi. Ülker Arena’da 3 dünya şampiyonu bir araya gelmişti. Bu muhteşem bir andı. Dünyada bir ilk ve tek olan bir başarıya imza atan Doğa Okulu 3 ayrı takımıyla dünya şampiyonu olmayı başaran dünyadaki tek okul olarak alkışlanmaktaydı. Voleybolun genç yıldızları dünya kupasını havaya kaldırdığında seyirciler bu coşkuya alkışlarıyla ortak oldular.

Sıra Hentbolda

Sahaya gelerek dünya şampiyonu Doğa Okulu Genç Kızlar Voleybol takımına ödülünü veren Doğa Okulu Genel Müdür Yardımcısı Bünyamin Çelikten yaptığı konuşmada 3 takımı da kutladı ve Haziran ayında yapılacak Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası’ndan da dünya kupası beklediklerini belirtti. Çelikten, “bu kupalar ve bu gurur tüm Türkiye’nindir” sözleriyle konuşmasını noktaladığında tüm salon alkışlarla ayaktaydı. Bu anlamlı sözlerden sonra rüya takımlar sahadan alkışlarla uğurlandı. Sıra dünyanın bir numaralı basket gösterisine, Harlem’e gelmişti. Harlem tam da beklendiği gibi muhteşem bir gösteriyle izleyicisinin hayranlığını bir kez daha kazandı. 20 Nisan Pazar günü İstanbul Doğa Okulu ve Harlem ile muhteşem bir basketbol ziyafeti yaşadı.