DOĞA’NIN YAVRUKURTLARI, AİLELERİYLE KAMP HEYECANI YAŞIYOR!

Doğa ile eğlence, oyun ve eğitim bir arada...

ETİKETLER : İzci , kamp , yavrukurt , site , decathlon , etkinlik , sosyal , oyun , yardımlaşma , ekip ruhu , çadır , eğlence , başarı , doğa

Şehir hayatının yoğunluğunda doğa ile iç içe olma fırsatı bulamayan çocuklarımız, Doğa Okulları’nın sitelerinde düzenlediği izci kampları sayesinde, anne ve babalarıyla birlikte izciliği tanıyacakları bir ortamla buluşuyorlar ve yaşıtlarıyla sosyalleşme fırsatı yakalıyorlar. Saat 21.00-24.00 arası gerçekleşen izci kamplarında çadırlar kuruluyor; birbirinden farklı etkinlikler ve eğlenceli oyunlarla çocuklar yardımlaşmayı, ekip ruhunu, başarma duygusunu ve doğanın önemini eğlenerek kavrıyorlar.

Doğa Okulları’nın Decathlon iş birliği ile gerçekleştirdiği izci kampında, etkinliklerin ardından küçük hediyeler de yavrukurtlarımızla buluşuyor.