DOĞU AKDENİZ DOĞA KOLEJİ'NDE RAUF DENKTAŞ'I ANMA GÜNÜ

Doğa Akdeniz Doğa Okulu öğrencileri ölüm yıl dönümünde K.K.T.C. Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ı kampüslerinde düzenledikleri sade bir törenle andı.

ETİKETLER : rauf denktas , rauf denktas kimdir , ender denktaş vangöl , anma töreni , kıbrıs doğa koleji

13 Ocak 2015 Salı günü Doğa Akdeniz Doğa Koleji'nde gerçekleştirilen Rauf Raif Denktaş'ı Anma törenine Kurucu Cumhurbaşkanımızın kızı Ender Denktaş Vangöl de katıldı. Törende bir konuşma yapan Ender Denktaş Vangöl,öğrencilerimizin hazırladığı Rauf Denktaş videosunu izlerken duygusal anlar yaşadı.

Kampüs yönetici ve öğretmenlerinin hazır bulunduğu törene Garo Mafyan'ın eşi Gülyüz Mafyan, KKTC İstanbul Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Metin Kulaksız ve Eşi Canan Kulaksız, Doğu Akdeniz Doğa Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Hanife Amber de katılım gösterdi.

Rauf Denktaş'ı Andık