DOĞU AKDENİZ DOĞA OKULLARI ÖĞRENCİ MECLİSİ'NDEN t-MBA ZİRVESİ İÇİN ÖNEMLİ ZİYARETLER...

17 Mart'ta gerçekleşecek olan t-MBA Kariyer Zirvesi için Doğu Akdeniz Doğa Okulu Öğrenci Meclis Başkan ve Yardımcıları devlet makamlarına önemli ziyaretlerde bulundu.

ETİKETLER : Doğu Akdeniz Doğa Koleji , öğrenci meclisleri , Halil İbrahim Akça , Sibel Siber , Teberrüken Uluçay , t-MBA Zirvesi

Doğu Akdeniz Doğa Okulu Öğrenci MeclisleriLefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Meclis Başkanımız Sibel Siber, İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ve Polis Genel Müdürü Pervin Gürler gibi  K.K.T.C'nin önemli mevkilerine resmi ziyaret ederek kendilerine 17 Mart'ta gerçekleşecek olan t-MBA Kariyer Zirvesi için davette bulundu.

Ziyaretlerde görüştüğümüz elçimiz, meclis başkanımız, bakanlarımız ve polis müdürümüz davetimizden dolayı çok mutlu olduklarını, okulumuz ile ilgili çok olumlu dönüşler geldiğini, Doğa Koleji'ni yakından takip ettiklerini ve zirvemize de mutlaka katılacaklarını dile getirdiler. Ayrıca öğrencilerimizle de sohbet ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.