Haber ve Etkinlikler

"DÖNÜŞÜM MUHTEŞEM OLACAK"

Ulusal e-Twinning projemiz “Dönüşüm Muhteşem Olacak” ile öğrencilerimiz geri dönüşüm malzemelerini ürünlere dönüştürüyor!


Halkalı kampüsü ortaokul kadememizin kurucu ortak olarak başlatılan, atık malzemelerin öğrencilerimizin el emeği ile yeniden kullanılabilecek ürünlere dönüştürülmesini ve gerçekleştirilecek çalışmalarla birlikte öğrencilerimize geri dönüşüm bilincini kazandırmayı hedefleyen 9 ortaklı ulusal e-Twinning projemiz “Dönüşüm Muhteşem Olacak” bireylerin küçük yaştan itibaren çevre bilinci ile yetişmesini hedefliyor.

Projede okulumuz fen bilimleri öğretmeni, aynı zamanda kurucu ortaklarından olan Şevin Peykarı ve öğrencilerimiz okulumuzu temsil ediyor. Proje kapsamında öğretmen ve öğrencilerimiz, çeşitli atık ürünleri el emeği ile dönüştürerek günlük hayatın içerisinde kullanıma sunuyorlar.
Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz, İstanbul, Trabzon, Antep ve Amasya ilçelerindeki diğer proje ortaklarıyla işbirlikçi etkinlikler ve karma takımlar sayesinde sürekli etkileşim hâlindeler. Okullarının afiş çalışmasını seçen öğrencilerimiz, proje kapsamında “Atatürk denilince aklıma ne gelir?” sorusu etrafında bir WordArt çalışması hazırladılar. Öğrencilerimiz, logo seçimi için çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

 

 

DOĞA KOLEJİ - KAMPÜSÜ BUL